Bli med på årets idrettskurs!

Illustrasjonsbilde. På bildet er det en illustrasjon av en fotball ved siden av teksten "idrettskurs NBfU". I bakgrunnen kan man skimte en løpebane.

Har du lyst på en aktiv helg på Hurdal hvor du kan teste ut idretter som goalbal, fotball, svømming, basistrening og flere andre idrettsformer? Da er dette kurset noe for deg! 12. – 14. November arrangerer nemlig NBfU idrettskurs på Hurdal syn- og mestringssenter! Her skal vi teste ut og lære mer om flere forskjellige idretter, ha foredrag om ernæring, spise god mat og ikke minst henge med kule NBfUere! Dette blir et skikkelig bra kurs og passer for både toppidrettsutøvere, de midt imellom og de som bare vil lære er om fysisk aktivitet og ernæring. Påmeldingsfrist er 18. oktober!

Egenandelen for dette kurset er på 600kr og inkluderer reise, overnatting, mat, ledsaging og aktiviteter hele helgen. Har du behov for mer enn en arm å holde i, må du ha med deg personlig ledsager. Personlig ledsager betaler ikke egenandel.

Det blir lagt opp fellestransport fra Oslo S og fra Gardemoen. NBfU bestiller flybilletter til de som trenger det. Tog- og bussbilletter legges ut for selv og vil bli refundert etter arrangementet. 

Vi minner om at dette arrangementet er alkoholfritt, og brudd på dette vil føre til hjemsendelse på egen regning.

Program og mer informasjon vil bli sendt deres vei når arrangementet nærmer seg, og dere må ikke nøle med å ta kontakt hvis dere har spørsmål!

Meld deg på ved å bruke denne linken: https://forms.gle/7o7tZbGHohBPGwVq6

Kontaktinformasjon:

Silje Solvang

Telefonnummer: 90 23 58 18

E-post: siljesolvang00@gmail.com

Ingvild Bye

Telefonnummer: 91 68 91 39

E-post: ingbye@hotmail.com

Dere kan også ta kontakt med de som jobber på kontoret:

Telefonnummer: 23 21 50 69

E-post: kontoret@nbfu.no