Bli med på utseende for ikke-seende kurs!

Bildet er et illustrasjonsbilde. I bakgrunnen ser man fem sminkekoster i ulike størrelser. Nederst på bildet ser vi teksten "Utseende for ikke-seende NBfU kurs".

Er du interessert i, har lyst til å lære mer om eller kanskje faktisk bare kjenner på at du burde lært litt mer om klær, styling, knyting av slips, sminke og hårvoks? Kunne du tenkt deg en liten «selvtillitsboost» ved å lære mer om hvordan det ytre påvirker hvordan du har det med deg selv? Da må du lese videre! 5. – 7. november inviterer Norges Blindeforbunds ungdom deg til et eksklusivt kurs i Oslo med interessante foredragsholdere, spennende kursopplegg, god mat, ferdig oppredde senger på hotell og en mengde sosialt samvær! Påmeldingsfrist er 18. oktober.

Vi er i dette øyeblikk godt i gang med å finne foredragsholdere, men til nå kan vi friste med et foredrag med Andreas Østerøy om hvordan man kan bygge opp en god selvfølelse og hvorfor han mener det å finne sin egen stil har vært så viktig for hans selvtillit opp gjennom årene. Vi skal også få besøk av en eller flere som skal lære oss om sminke- hår og hudpleie, som de som ønsker skal få prøve på. Vi skal også legge opp til litt erfaringsutveksling og praktisk trening ved å påføre sminke, style hår, slipsknyting osv. Dette passer like godt for alle kjønn, og vi kan love deg en spennende og lærerik helg!

Egenandelen er på 600kr og inkluderer reise, hotellopphold, aktiviteter og ledsaging. Vi har med oss fellesledsagere, men har du behov for mer enn en arm å holde i, må du ta med en personlig ledsager. Personlig ledsager betaler ikke egenandel.

Minner også om at arrangementet er alkoholfritt.

Felles oppmøte vil bli utenfor Oslo S. fredag 5. november klokka 16:00, utenfor Flytog-terminalen ved bunnen av trappen ned til spor 16-19. Vi skal bo på Thon Hotel Gyldenløve og møterommet vil være i Blindeforbundets lokaler i Sporveisgata 10. hjemreise blir søndag 7. november klokka 14:00.

Vi følger med på den nasjonale smittevernsituasjonen og arrangerer kun dersom det er lovlig og trygt. Vi har med smittevernutstyr som munnbind og Antibac. Vi har også med en smittevernansvarlig denne helgen som har ansvar for at vi overholder smittevernreglene.

Vi bestiller flybilletter til de som trenger det, reiser du med annen kollektivtransport legger du ut for reisen selv og får refusjon etter arrangementet.

Meld deg på ved å bruke denne lenken: https://forms.gle/UXKnG9nwBd9QthsV7

Har du spørsmål, må du ikke nøle med å ta kontakt!

Silje Solvang

Mobilnummer: 90 23 58 18

E-post: siljesolvang00@gmail.com

Kristoffer Lium

Mobilnummer: 995 60 033

E-post: kristofferlium@gmail.com

Nora Sulejmani

Mobilnummer: 400 91 149

E-post: norasulejmani21@gmail.com

William Skauen

Mobilnummer: 416 30 086

E-post: williamskauen@hotmail.com

Du kan også kontakte administrasjonen

E-post: kontoret@nbfu.no

Telefonnummer: 23 21 50 59