Invitasjon til NBfU Midts høstarrangement 2021

Kjære medlemmer i region Midt!

Har du lengtet etter at det skal skje noe? Er du gira på en morsom, kul og kanskje litt skummel helg med NBfU? Da bør du melde deg på dette artige høstarrangementet!

Illustrasjonsbilde med teksten "Høstarrangement NBfU Midt". I bakgrunnen kan man se tre gresskar og ett spindelvev.

Du inviteres herved til høstarrangement med Norges Blindeforbunds Ungdom Region Midt, helgen 29-31. oktober i Trondheim på Thon hotell Nidaros. Vi får låne lokalene til Blindeforbundet i Trondheim (Idungården) slik at vi kan være der om kveldene. I anledningen at det er Halloween blir det Halloween-party i Idungården på lørdagskvelden! Idungården ligger sentralt midt i Trondheim sentrum og vi vil også bo sentralt i Trondheim, nærmere bestemt på Thon hotell Nidaros.

Dette vil bli en veldig morsom og sosial helg, og du vil møte gamle og nye NBfU-ere. Med andre ord; dette vil du altså ikke gå glipp av! 

For å lade opp til Halloween-party på lørdagskvelden har vi lyst til å dra en tur på Escape Room. Der skal vi lete etter spor og hint å løse et mysterium, det blir spennende! Vi vil også prøve å få til omvisning i og rundt spektakulære Nidarosdomen. I tillegg ønsker vi å ta turen til Rush Trampolinepark, for å hoppe rundt og ha det gøy:) 

På lørdagskvelden skal vi ha Halloween-party. Det vil bli konkurranser, leker og grøss og gru, i tillegg mye moro! Ta med deg det beste kostyme du har! Kanskje blir det en premie til årets beste kostyme?

Vi stiller som alltid med fellesledsagere, men dersom du trenger assistanse utover vanlig synsledsaging ber vi om at du tar med deg en personlig ledsager.

OBS: Påmeldingsfristen er 3. oktober Egenandelen er kr 400,-, og dekker reise, aktiviteter, overnatting og mat. Personlige ledsagere betaler ikke egenandel. Vi vil sende ut program og praktisk informasjon til alle påmelde senest en uke før arrangement starter. 

For å melde deg på arrangementet bruker du skjemaet på denne linken: https://forms.gle/mZ8He6NpSQXN8i3x6

Dette arrangementet er alkoholfritt.

Arrangementet vil bli gjennomført i samsvar med gjeldende smittevernregler. 

Hvis du har noen spørsmål eller du ikke får til å melde deg på via linken kan du ringe eller sende SMS til Anna Kunzendorf på tlf. 46957281. Ved matallergier så kan du også ta kontakt med Anna Kunzendorf på tlf. 46957281.

Vi håper å møte flest mulig av alle dere flotte medlemmer denne helgen! 

Med vennlig hilsen Styret i Norges Blindeforbunds Ungdom Region Midt-Norge.