Landsmøte 2021 er avholdt!

Helgen 3. – 5. september 2021 avholdt vi Landsmøte på Hurdal syn- og mestringssenter. I helgen har vi blant annet diskutert prinsipprogram, vedtektsendringer, budsjett og valgt nytt Sentralstyre.

På bildet ser man alle delegatene på NBfUs landsmøte. De holdes oppe ett NBfU flagg. Alle har pyntet seg for anledningen og smiler til kamera.

Fredagen brukte vi til å konstituere Landsmøtet, gå gjennom regnskap, revisjon og muntlig orientering av økonomien i 2021. Etter en deilig middag bestående av høstgryte med potetmos orienterte vi om arbeidet med målplanen før vi avrundet møtet for kvelden. På kveldstid spilte vi brettspill, gikk tur med hundene og var sosiale. Det var så hyggelig å se hverandre igjen, da mange ikke hadde sett hverandre på nesten et år.

Lørdag morgen startet møtet klokken 09:00. Vi startet lørdagen med diskusjon om budsjett for 2022, orientering om styreinstruks og diskusjon om etiske retningslinjer før vi gikk til lunsj. Etter lunsj var det temadebatt om resolusjoner og saker til prinsipprogrammet og fremleggelse av forslag. Klokka 19:00 var det klart for festmiddag, hvor vi pyntet oss og spiste god mat. Resten av kvelden bruktes på sosialisering, brettspill og god stemning!

Søndagen ble brukt på å stemme over vedtektsendringsforslag, gjennomføring av valg av Sentralstyre, valgkomite og ungdomsrepresentant til Blindeforbundets Sentralstyre. Resultatet ble slik:

Sentralstyret:

Leder: Silje Solvang

Nestleder: Ingvild Bye

3. styremedlem: Tina Sleire Sandvik

4. styremedlem: Nora Sulejamani

5. styremedlem: Katrin Kvæl Hasselberg

1. vara: William Skauen

2. vara: Henning Knudsen

Valgkomite:

Leder: Anna Kunzendorf

Medlem: Ida Sødahl Utne

Medlem: Emilie Wien

Vara: Joakim Ramsland

Representant til Blindeforbundets Sentralstyre

Representant: Silje Solvang

Vara: Katrin Kvæl Hasselberg

Siste delen av møtet brukte vi på å diskutere og vedta resolusjoner og innspill til NBfU sitt prinsipprogram. Det nye Sentralstyret takker for tilliten og ser frem til å jobbe med alt Landsmøtet har diskutert det kommende året.

På bildet ser vi det nye Sentralstyret smile og juble til kameraet. Fra venstre: William Skauen, Ingvild Bye, Kathrin Kvæl Hasselberg, Tina Sleire Sandvik, Silje Solvang og Henning Knudsen. Foran på bildet ligger det to hunder.