Vil du bli med på mestringsleir med NBfU og DNT?

Er du en av de som ønsker å oppleve vakker norsk natur i lag med en hyggelig gjeng i høstferien? Da må du lese videre!

Illustrasjonsbilde med teksten "mestringsleir 2021"

6. – 10. oktober 2021 arrangerer vi tidenes råeste tur, nemlig fem dager med friluft, spennende turer og mange morsomme aktiviteter. Vi flyr inn til Sola Lufthavn i Stavanger onsdag 6. oktober og blir borte på tur frem til søndag 10. oktober.

Onsdag og torsdag bruker vi på å bli kjent med hverandre og stedet rundt, samt opplæring i opphenging av hengekøyer og telt. Det er også mulighet for å bo på Boretunet som er en kjempefin turisthytte. På kvelden blir det grilling på stranda, dersom været tillater det. Kanskje også et kjølig kveldsbad for de aller tøffeste?

Fredag blir det avreise til neste destinasjon som vil være basen vår for uka, nemlig DNT sin turisthytte Ådneram. Her organiseres det for både korte og lange fjellturer, forskjellige kurs i regi av DNT, fisking, bading og mye sosialt samvær! Her kan du velge om du vil benytte nettene inne i hytta eller ute i hengekøya eller telt. Uansett, så lover vi en helt episk uke du sent vil glemme! Hjemreise er søndag formiddag.

Egenandelen på dette arrangementet er 750 kroner og dekker reise, opphold, mat og aktiviteter. Har du et ledsagerbehov utover en arm å holde i, ber vi deg om å ta med deg personlig ledsager. Ledsager betaler ikke egenandel. Minner også om at dette arrangementet er alkoholfritt.

Høres dette ut som en tur for deg, men har noen spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med enten kontoret eller prosjektgruppa!

Du kan melde deg på ved å trykke på knappen under:

Kontoret:

Vilde Adolfsen

E-post: kontoret@nbfu.no

Telefon: +47 23 21 50 69

Tillitsvalgt

Silje Solvang

E-post: siljesolvang00@gmail.com

Mobil: 90 23 58 18

Med vennlig hilsen

Norges Blindeforbunds Ungdom

Vi følger myndighetenes retningslinjer når det kommer til Covid-19. Det betyr blant annet at dersom myndighetene strammer inn tiltakene for smittevern igjen, så kan arrangementet bli avlyst.