Vil du bli med på Tabukonferansen til NBfU?

Illustrasjonsbilde med teksten "tabukonferansen 2021".

Har du noen gang lurt på hva du signaliserer gjennom ditt kroppsspråk og holdning til omverden? Hvilke fakter og bevegelser kan se rare ut for andre, og hva er sosialt akseptabel atferd? Dette er noen av tingene vi skal ta opp dette kurset!

Det er viktig for oss alle å fremstå som de ressurssterke menneskene vi er, og ikke å bli stemplet som raringer fordi vi gjør ting som det seende samfunnet synes er merkelige. Vil du bruke en helg på reflektere og få veiledning i disse temaene? Meld deg på Tabukurset helgen 1. til 3. oktober på Hurdal da vel!

Påmeldingsfristen er satt til 7. september, og egenandelen er 600 kroner, som dekker reise, opphold, mat og aktiviteter.


Vi ønsker at du melder deg på ved å trykke på knappen under.

Skulle du ha problemer med linken eller å melde deg på, kan du ringe kontoret på telefon: 23 21 50 69

Skulle du ha noen spørsmål om kurset, kan du ta kontakt med Lena Gimse på telefon: 954 69 499, eller e-post lenski1990@gmail.com

Kurskomiteen ser frem mot en spennende helg med et interessant og litt sårt og personlig tema, og vi håper å se akkurat deg der!

Med vennlig hilsen kurskomiteen

Vi følger myndighetenes retningslinjer når det kommer til Covid-19. Det betyr blant annet at dersom myndighetene strammer inn tiltakene for smittevern igjen, så kan arrangementet bli avlyst.