Konferanse om unges bruk av punktskrift

Lørdag 20. november mellom kl.11:00 og 16:00 skjer det noe spennende på punktskriftfronten! Da skal det nemlig settes fullt fokus på unges bruk av punktskrift. Alle innlederne er selv unge punktskriftbrukere, og vil både snakke om hvordan de bruker punktskrift og opplæringssituasjonen de er i eller nettopp har vært gjennom. Det er satt av rikelig med tid til spørsmål og kommentarer fra salen, så det er lagt opp til at alle som er med på konferansen, skal kunne delta aktivt.

Bildet er et illustrasjonsbilde av en hånd som leser punktskrift. Bildet er litt uklart og midt i bildet står det "nasjonal punktskriftkonferanse, lørdag 20. november 2021". Teksten er svart og tar opp store deler av bildet.

Konferansen er et samarbeid mellom Offentlig utvalg for punktskrift (OUP) og Norges Blindeforbunds Ungdom (NBfU). Konferansen er gratis og åpen for alle, men vi håper riktig mange unge vil delta. Arrangementet vil foregå på Zoom, så det er ingen reisetid.

Program

Tema et for konferansen er hvordan unge bruker punktskrift og hva slags opplæring de får. Vi har invitert inn mange spennende foredragsholdere, og programmet er fullstappet av spennende temaer.

Du kan laste ned programmet herLast ned

Påmelding

For at alle skal føle seg trygge og kunne snakke fritt, har vi valgt å ha påmelding til konferansen. Når alle vet hvem som er til stede, tror vi det vil være lettere å ta ordet.

Meld deg på ved å sende en e-post til oup@punktskriftutvalget.no

Påmeldingsfristen er 17. november. Lenke til arrangementet fås tilsendt på e-post etter at påmeldingen er mottatt.

Du kan lese enda mer om konferansen på www.punktskriftutvalget.no